KNOCK OUT taurė

Žinios + Sėkmė = KNOCK OUT taurė!

Spalio 4 d. startuoja KNOCK OUT taurė, kurioje dalyvauja visos IQ KOVOSE žaidžiančios komandos! 

Nieko papildomai žaisti nereikia, tiesiog dalyvauti įprastame pirmadienio žaidime ir bandyti aplenkti tiesioginius konkurentus, kurie bus išrinkti burtų keliu. Tad tai tos pačios pirmadieninės IQ KOVOS, tik kad aplenkdami reikiamą komandą galite laimėti taurę ir prizus!

 

Tad pagrindiniai faktai, kuriuos reikia žinoti:

  1. Jūsų priešininkas bus ištrauktas burtų keliu, prieš kiekvieną žaidimo “ratą". (Anksčiau būdavo lentelė, kurios dėka galėjote matyti potencialius ateities priešininkus, šį kartą išgyvenusios komandos vėl bus sumestos į krūvą ir burtų keliu traukiamos naujos poros)
     
  2. Žaidimo “ratas” yra du pirmadieniniai žaidimai. Abiejų pirmadienio žaidimų atsakytų klausimų kiekis sumuojasi ir komanda, kuri turės daugiau žaidimo (ne bendros įskaitos) taškų, keliaus į kitą ratą.
     
  3. Jei į kitą ratą patekusių komandų yra nelyginis skaičius, patenka dar viena papildoma komanda, kuri savo poroje pralaimėjo, tačiau surinko daugiausiai taškų iš visų pralaimėjusių komandų. (Jei dvi ar daugiau iškritusių komandų turės tą patį aukščiausią rezultatą, į kitą “ratą” patenka ta komanda, kuri antrą “rato” žaidimą sužaidė geriau.)
     
  4. Jei po “rato” (dviejų žaidimų) komandos turi vienodą taškų skaičių, į kitą “ratą” patenka ta komanda, kuri antrą “rato” žaidimą sužaidė geriau.
     
  5. Taip žaidžiama tol, kol lieka 4 komandos. Visos tos keturios komandos susitiks gyvame atskirame žaidime (planuojama lapkričio pab. - gruodžio prad. šeštadienį arba sekmadienį. Dėl dienos bus tariamasi su finalininkėmis), kur jau bus išsiaiškinti nugalėtojai.
     
  6. Kuriame mieste bus žaidžiamas finalas? 
    Finalininkių pavadinimai bus sumesti į burtų krepšelį ir bus ištraukiamas vienas komandos pavadinimas, kurios miestas bus finalo miestas. Tad jame susitiks finalininkės ir taip pat visi norintys, galės atvažiuoti ir varžytis greta šių komandų dėl papildomų prizų!
     
  7. Tad daug ką lemia žinios, tačiau ne mažai prisidės ir sėkmė, kurias komandas gausite į porą iki finalinio ketverto.
     
  8. Finalininkai bus apdovanoti simboliniais prizais, o geriausia komanda KNOCK OUT taure ir didžiuoju prizu!
     
  9. Burtų traukimai bus filmuojami ir juos galėsite matyti IQ KOVŲ Facebook puslapyje!
     
  10. Jei pirmame žaidime nepasirodys kažkurios poros dalyvis, o po burtų traukimų užsiregistruos nauja komanda. Nauja komanda užims nepasirodžiusios komandos vietą. Jei nepasirodė daugiau nei viena komanda, o naujokų yra tik viena komanda, ta naujoji komanda užims burtų traukime pirmesnę ištrauktą komandą, kuri nepasirodė.

Sukurta: 2021-10-02

|

Autorius: Vaidas QuizMaster